VOLS VENIR A TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Primer de tot et volem agrair l'interès tant personal com professional que tens a l'hora de triar la nostra escola.

Te trobaràs amb un grup de mestres plens d'il·lusions i engrescats en aquesta important tasca que és el món de l'ensenyament; volem persones que venguin a sumar, a treballar, a ajudar-mos en aquest creixement. ​Per tant, et demanam que respectis i facis teva la nostra línia pedagògica.

Fa temps que treballam i seguirem treballant perquè aquesta escola sigui millor, que s'adapti a l'evolució social i a la vegada que se l'estimi tota comunitat educativa. És per això que el procés de construcció que hi feim és permanent i en continu progrés. Per tant, la incorporació de nous mestres ha de completar aquesta tasca que hem iniciat i que segueix el seu camí.

Treballam per tallers, projectes, pràctiques restauratives (cohesió de grup, cercles de diàleg, treball cooperatiu,...), cap a un ensenyament cada vegada més competencial, adaptant-se a les noves exigències de la societat,… 

Formam part de la XARXA D'ORIENTACIÓ de centres que es troben dins el Programa de Millora i Transformació (PMT) de la Conselleria d'Educació i Universitats, el qual fa que ens guii a seguir pel camí correcte, sempre amb el suport dels assessors/es que ens ajuden a fer realitat aquest canvi.

Benvingut/da a la nostra escola i esperam que ens puguis aportar el millor que tens, com a persona i com a mestre/a!