CONSULTAU LES NOSTRES NOVETATS!

Viatge d'Estudis 6è d'EP: "LA CERDANYA"

Dies 17, 18 i 19 de maig de 2023.

El nostre alumnat de 6è inicia avui dia 17 de maig el seu viatge d'estudis. Podeu seguir en temps real les activitats que van fent a través d'aquest àlbum. 

També teniu accés a ell a través de la pipella FOTOS - 2022-2023 del menú d'aquesta web. 

Colònies alumnes 2n EP: "ES BUROTELL"

Dies 11 i 12 de maig de 2023.

L'àlbum es va actualitzant en temps real així com les mestres vagin penjant les fotografies. Podeu anar revisant-les. 

Iniciam els jocs de pati

 Maig 2023

Els jocs que es posaran en marxa són: 

Llistat de places vacants

CURS 23-24

CARTELL POE 2023- FRUITA BONA.pdf

PROGRAMA FRUITA BONA A LES ESCOLES

Des del Programa Fruita Bona Hortofruticola començaran amb el repartiment de FRUITA i SUC DE TARONJA a la nostra escola a partir de dia 27 d'abril de 2023.

La distribució es farà durant 7 setmanes, dins dels mesos d’abril, maig i juny de 2023, quedant de la següent manera:

        - 2 vegades SUC DE TARONJA NATURAL (100%): ens duran els tassons necessaris per a la seva distribució.

        - 5 vegades fruita: 1 vegada POMA

                                      1 vegada MADUIXES

                                      1 vegada PERA

                                      2 vegades ALBERCOCS


Les dates de repartiment a la nostra escola són:

       - 1r dia: DIJOUS 27/04/2023: SUC DE TARONJA.

       - 2n dia: DIJOUS 04/05/2023: MADUIXES.

       - 3r dia: DIJOUS 11/05/2023: PERES.

       - 4t dia: DIJOUS 18/05/2023: POMES.

       - 5è dia: DIJOUS 25/05/2023:

       - 6è dia: DIJOUS 01/06/2023:

       - 7è dia: DIJOUS 08/06/2023:


Si qualque infant té intolerància i/o al·lèrgia a algun d'aquests aliments és molt necessari que ens ho comuniqui al correu del centre

Vídeo presentació Portes Obertes - curs 23/24

Jornada de Portes Obertes 

CURS 23/24

DIMECRES dia 26 d'ABRIL de 15:30h a 16:30h tindrà lloc al nostre centre la jornada de Portes Obertes on podreu veure totes les nostres instal·lacions,  conèixer a l'Equip Directiu, saber un poc més del nostre projecte educatiu i demanar tots aquells dubtes que se vos puguin plantejar. 

VOS ESPERAM!

4ª EDICIÓ CAMPANYA 

"PEQUE RECICLADORS DE VIDRE"

De l'1 de febrer a 31 de març de 2023

Ens ajudau a reciclar vidre?

Ho podeu fer directament al contenidor VERD que du el nostre logotip de centre i que trobareu davant els locals comercials C/ Avinguda Gabriel Maura

INFORMES AVALUACIÓ

A partir de dia 27 de març de 2023 a partir de les 08:00h  dins GestIB Famílies podreu consultar els informes del 2n trimestre.

El programa GestIB és l'eina de gestió integrada que la Conselleria d'Educació i Formació Professional estandarditza per a la gestió acadèmico-administrativa dels centres docents. S'hi accedeix des de l'URL següent:

https://www3.caib.es/xestib/

Aquest programari permet realitzar totes les operacions de gestió d'alumnat, professorat, personal no docent, resultats acadèmics i faltes d'assistència —entre moltes altres gestions— que són necessàries en un centre docent.

Per a notificar qualsevol incidència podeu escriure a: ceipsescasesnoves@ceipsescasesnoves.com.es

CURS 22/23

Delegades / Delegats de Primària

Subdelegades / Subdelegats  de Primària

1r A:  CLARA VINAZA GARCÍANICO JULBE CASTILLO           1r B:  MARTINA PONS  ROMÁN              GERARD BERNAT CLADERA       2n A:  EMILY ROMERO KLICINOVIC               ORIOL LUQUE GOST2n B:   LUCÍA FERNÁNDEZ RUSILLO                AMELIA E. RODGERS   3r A:   JOSEP MARIN BONET                JULIETA SANTIAGO GOMILA3r B:   ADRIANA NÚÑEZ GARRIDO               KAYLA MARTINEZ LLAURADÓ4t A:   MARC DÍAZ ROCA               NEIZAN Y. NÚÑEZ MOLL4t B    DANIELA SLAV MANZORRO               SERGIO GARRAYO ROMERO5è A   ISAAC GALLEGO VERA               INÉS DÍAZ ROCA5è B:   BORJA MARTINEZ FERNÁNDEZ               CLAIRE VIDAL HUGUET6è A XAVI SOLA TERRASA              MARINA XIMELIS GARCÍA6è B:    SOFIA DIAZ DURO                MAISHA PFLEGER BASSA

Com autoritzar una sortida escolar a través del GestIB?

Autoritzacions Sortides Complementàries - curs 22/23

A partir d'aquest curs escolar les autoritzacions de les sortides complementàries (excursions, tallers, colònies, viatge d'estudis,...) es realitzaran a través del GestIB. 


1 - Entrar al GestIB amb el vostre usuari i contrasenya (recordau que la contrasenya caduca cada any). 

2 - Triar l'opció AUTORITZACIONS, NOTIFICACIONS del menú.

3 - Veureu l'autorització - AUTORITZAR o NO. Recordau que les sortides són part del procés d'ensenyament-aprenentatge i que són obligatòries. 

4 - El tutor o la tutora rebrà la vostra resposta directament al GestIB. 


Pensau que si no validau l'autorització el vostre fill/a no podrà dur a terme l'activitat i per tant, haurà de quedar al centre, maldament hagi abonat l'activitat.

NOU CORREU  SERVEIS COMPLEMENTARIS

Vos comunicam que a partir de dia 6 d'octubre tenim un nou correu per gestionar tots els SERVEIS COMPLEMENTARIS del centre:

- ESCOLA MATINERA.

- MENJADOR.

- ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

- TRANSPORT ESCOLAR.


Això vol dir que totes les comunicacions referides a qualsevol d'aquests 4 serveis s'haurà de fer a través del següent correu: serveis@ceipsescasesnoves.com.es

D'aquesta manera ho centralitzam tot en un mateix correu per a una millor gestió dels mateixos. Per tant, el correu del centre (ceipsescasesnoves@ceipsescasesnoves.com.es) i el correu de na Cati (cnolla@ceipsescasesnoves.com.es) ja no es faran servir per aquest ús.


INICI DE CURS ESCOLAR 22/23 

 CARTA PRESENTACIÓ A LES FAMÍLIES

Dies NO LECTIUS triats pel centre - Curs 22/23

Queda reservat el 9 de desembre de 2022 per a possibles canvis. 

Recordau que al calendari que hi ha a la web (PÀGINA PRINCIPAL - CALENDARI) teniu ja marcats tots els festius i dies NO LECTIUS.

Llistat de MATERIAL: Ed. Infantil curs 2022/2023

 (3, 4 i 5 anys).

Llistat de MATERIAL: 1r cicle curs 2022/2023 (1r i 2n EP).

Llistat de MATERIAL: 2n cicle curs 2022/2023 (3r i 4t EP).

Llistat de MATERIAL: 3r cicle curs 2022/2023 ( i EP).

EL NOSTRE HORT. 21-22

EL NOSTRE HORT

Aquí vos deixam una mostra de la tasca que han fet els nins i nines del nostre centre amb l'hort escolar. 

Per a famílies d'aules que faran 5è d'EP el curs 22/23 - INSTRUCCIONS SOBRE EL CHROMEBOOK

A finals del mes d'agost, principis de setembre vos avisaran de l'empresa LABEL INFORMÀTICA per anar a cercar els Chromebooks dels vostres fills i filles. 

És de vital importància que no inicieu sessió en els dispositius. Podeu comprovar que funcionin i carregar la bateria, però a l'hora d'introduir usuari (iniciar sessió) no ho heu de fer. 

Quan alceu la tapa, el dispositiu es posarà en marxa. Una vegada hagi acabat de carregar el Sistema Operatiu i demani una adreça de correu NO HEU DE POSAR RES. En aquest moment heu de tancar l'ordinador. 

El primer dia de classe (12/09/2022) els nins i nines han de dur el dispositiu al centre i aquest ha d'estar amb la bateria carregada. No han de dur la capsa. Basta el dispositiu dins la seva funda. En aquest moment els deixarem configurats i funcionant i amb connexió a internet al centre amb el seu usuari i contrasenya. Quan arribin a casa simplement els hi haureu de posar la clau WIFI per a que puguin fer feina.

L'adaptador CA (corrent) ha de quedar a casa. Al centre no els farà falta. Si en algun moment algun nin o nina es queda sense bateria perquè no ha pensat a carregar-lo durant un parell de dies, nosaltres li facilitarem un adaptador de corrent per a poder carregar-lo. Cada dia han de deixar carregant el dispositiu durant el vespre per estar al 100%. Si algun dia no pensen a carregar-lo no passa res ja que la bateria els dura dies. 

El primer dia de classe, els nins i nines ja han de saber qui és el seu correu electrònic (usuari) i la contrasenya ja que és la que faran servir per fer feina. Si no recorden el correu no és problema ja que nosaltres ho sabem, però la contrasenya no la sabem, així que els hi haureu d'ensenyar, apuntar, dir.... Si necessitau canviar-la per a que sigui més fàcil per ells, vosaltres mateixos la podeu restablir. Si no en sabeu o no trobau la manera ho comunicau a Juan Vidal (jvidal@ceipsescasesnoves.com.es) i ells la vos restablirà per a que la pogueu canviar.  

Recordau als nins i nines que aquesta contrasenya només l'han de saber ells/elles i vosaltres. 

També és important que els digueu que els correus que siguin CIRCULARS no els han d'obrir ja que són per les famílies ja que a partir de setembre ja faran ús del correu, calendari, drive, classroom.... 

Nosaltres els explicarem totes aquestes normes a principi de curs. 

És de vital importància que els alumnes sàpiguen quin és el seu Chromebook per evitar que s'intercanviïn. És per això que els podeu etiquetar d'alguna manera, amb un gomet, una etiqueta amb el nom... cercau el millor sistema. 

Vos recomanam l'ús de funda protectora, LABEL en ven, i sinó a qualsevol gran superfície o Amazon en podreu trobar, ja que el dispositiu es passejarà a diari dins la motxilla i dins el centre es desplaçaran amb ell d'un aula a un altre. 

Si teniu preguntes o dubtes ens ho podeu comunicar directament responent a aquest correu o directament fent la consulta a Juan Vidal al seu correu jvidal@ceipsescasesnoves.com.es